gkkopen2015

GKK_Open_2015_Klatrekonkurranse

Grenland klatreklubb har igjen gleden til å invitere til GKK Open (tauklatring) 24.10.2015

Konkurransen blir større og bedre og ikke minst fetere premier enn 2014, hold av datoen!

Ønsker du eller din bedrift å være sponsor under GKK Open ta kontakt på paamelding.gkk@gmail.com

Vi Sees i veggen!

Påmelding gjøres her :  https://gkk.hoopla.no/sales/gkkopen2015/

Litt informasjon om konkurransedagen.

Den innledende jamsession-en starter klokken 10.00 lørdag 24. oktober. Klatrene har 4 timer på seg til å få gått flest mulig av kvalifiseringsrutene, og fører opp rutene de går på et scorecard. Scorecardet må være levert inn til sekretariatet innen klokken 14.00 for at man skal ha mulighet til å gå videre til en finale. Klatrerene kan ha flere ledforsøk på kvalikkrutene, men skal fires ned til bakken etter fall. Dette er for å hindre for mye kø på rutene. På scorcardet skriver man også på om man flashet eller red pointet ruta.

Klatrere har selv ansvar for å få noen til å sikre seg. Deltagerene løser dette selv. Det er selvsagt viktig at alle som skal sikre er kompetente til dette. Brattkort eller tilsvarende kunnskap er derfor påkrevd. Alle klatrere må også stille med eget utstyr som sele, tau, brems og sko. Alle klasser (untatt barn topptau) skal klatre på led, både under jamsession (kvalifisering) og i en eventuell finale. Under finalene vil arrangøren stille med sikrer og tau til klatrerene. Finalen for barn vil gå på både topptau og led. Fyr løs med spørsmål om noe skulle være uklart.

Oppdatert Info:

Hei Folkens! Her kommer litt oppdater info!
Vi har nå fått med Fjellsport.no, Oslo Sportslager og NKF som sponsorer og noen til er på vei så her er det bra premier og hente. Det blir som ifjor deltagerlotteri på konkurranse dagen! Vi har fått The Man and The Legend, the one and only Henning Wang til å skru Finaleruter til oss denne helgen. Henning skal skru til NM helgen etter så her kan man kanskje få en forsmak på hva som venter i Molde! Og ikke minst, til å lose oss trygt gjennom arrangementet kommer selvsagt sjefslos og speaker John Haagen Gjems med sin lune humor og kjappe replikker! Ikke noe å lure på, Meld deg på her : https://gkk.hoopla.no/sales/gkkopen2015/

Eureka vil og være på plass med fysioterapeut og massør.