Norges Cup Buldring Bergen 12-13 Mars 2016

Endelig var det klart for enda en NC i buldring! Dette blir andre gang jeg deltar i Norges cupen så litt spent denne gangen også, men nå vet jeg ivertfall hva jeg går til.

Gira som bare det kjørte jeg over fjellet til Bergen på fredag for å rekke kvalifikasjonen på lørdag!
Som vanlig veldig fint vær over fjellet der det fortsatt var full vinter.
Over Haukelifjell på fredagen.
DSC_0240
Måtte jo også sove et sted fra fredag til lørdag og det ble i bilen på fjellet:
DSC_0250

Når jeg endelig kom fram til Bergen var det å klare å finne Buldre senteret Bryggeriet noe som kunne bli litt vanskeligere en jeg trodde. Selv med GPS så ble det noen bom turer før jeg kom meg fra. Selve senteret ligger inne i enden av et parkeringshus inne i et fjell.  Kan anbefale å dra innom en tur å sjekke ut stedet om man er i nærheten. Veldig mye bra vegger!

DSC_0247

Konkurransen er som alltid kvalifikasjon først, så 6 av de beste i går videre til finale dagen etter på.
Min egen prestasjon denne helgen var så som så. Veldig mye tekniske bulders som ikke passer meg så bra. Og de som var i bratta, der jeg liker meg aller best var litt for harde for meg.
Men igjen så gir det meg motivasjon til å trene på videre til å bli mere teknisk og sterkere.
Rute setterne gjorde som alltid en super jobb med skruingen! Og det ble en bra konkurranse.
Her er en liste over resultatene etter kvalifikasjonen.:
resultater
Som dere ser endte jeg dessverre på 10. plass, men av 27 deltakere så må være litt fornøyd også. Klarte en del kjipe buldre så lærte meg hva jeg må bli flinkere til. Ble heller aldri noen bilder av meg klatre da ingen tok bilder under Kvalifikasjons gruppen jeg var i.
Så dermed kom jeg ikke til finalen i Bergen. Så da var det å henge rundt med supre folk å se de andre konkurrere.
Neste gang håper jeg at jeg kommer til finalen og da er det NC i buldring i Grimstad/Arendal 24. September.

Stor takk til Grenland klatreklubb og Klatresiden.no som gjør det mulig for meg å konkurrere i Norges cupen!